Hejtman ocenil pracovníky Rokycanské nemocnice

29.4.2016 - tisková zpráva plzeňského kraje

Pracovníky čtyř nemocnic Plzeňského kraje ocenil ve středu 27. dubna za jejich příkladnou a obětavou práci hejtman Plzeňského kraje Václav Šlajs a radní pro oblast zdravotnictví Milena Stárková. Pamětní medaili a čestné uznání převzalo i šest zaměstnanců Rokycanské nemocnice.

„Plzeňský kraj je hodnocen mezi kraji ČR jako jeden z nejlepších, co se kvality života týká. Velkou zásluhu na tom má i resort zdravotnictví, tedy kvalitní zdravotní péče. Je mi proto ctí dnes některé z určitě mnoha pracovníků našich krajských nemocnic, kteří se o toto hodnocení zasluhují, ocenit,“ uvedl hejtman Václav Šlajs. Ve stejný den byli oceněni i zástupci krajských nemocnic ze Stodu, Domažlic a Plané. Pracovníci nemocnic v Klatovech a Horažďovicích si převzali ocenění již dříve. Tradice byla zavedena loni. Před rokem hejtman ocenil tři zaměstnankyně nemocnice (info zde).

Více fotografií z předávání ocenění odklikem zde

Ocenění zaměstnanci Rokycanská nemocnice, a. s.

MUDr. Josef Perk - Je primářem ARO od r. 1991, na oddělení pracuje téměř 34 let, přechodně pracoval také na lůžkovém oddělení, aktivně se podílel na rozvoji mladých lékařů, vedl oddělení v dobách několika personálních krizí, a to na úkor  svého volného času. Pan Perk aktivně sleduje medicínské trendy a zavádí nové metody, je dobrým manažerem oddělení.

MUDr. Jiří Plecitý - Je primářem chirurgie, v nemocnici pracuje od roku 2010. Přestože v Rokycanské nemocnici pracuje ve srovnání s ostatními krátce, po nástupu na oddělení a později do funkce primáře stabilizoval kolektiv, je garantem vysoké úrovně chirurgické péče v Rokycanské nemocnici a velmi orientovaným manažerem. Velice obětavě se i na úkor svého volného času věnuje mladším kolegům.

MUDr. Naděžda Radová - Je od roku 2011 pověřená vedením JIP. Je tzv. dobrou vílou kolektivu lékařů interny, vždy ochotně pomáhá a radí mladším kolegům. JIP pod jejím vedením překonává personální krize v oblasti lékařů i sester. Svou loajalitou a snahou řešit problémy je oporou vedení nemocnice.

Anna Enžlová - V nemocnici pracuje již 35 let, je vrchní sestrou interního oddělení. Poctivě a obětavě odpracované roky ji přetvořily na klidnou, usměvavou, empatickou,  sestru Aničku  s vysokým stupněm odborných schopností. Její nekonfliktní povaha ji předurčila k funkci vrchní sestry náročného oddělení.

Stanislava Melichárková - Pracuje jako radiologická asistentka. Už neuvěřitelných 45 let denně pomáhá vyšetřovat pacienty, známá je především svým úsměvem na rtech. Po celou dobu je také cennou posilou kolektivu při zavádění nových metod vyšetření, příkladně a čelem se staví k technickým novinkám.

Vladislava Stupková - Pracuje jako staniční sestra chirurgie, v nemocnici však už působí od roku 1980. Zkušenosti získané za 36 let tvrdé a při tom velmi odborné práce využívá nejen sama, ale učí další sestry, velmi přívětivě řídí svou stanici včetně organizace celkové péče o pacienty. Je velmi často zmiňována v pochvalách od pacientů a velmi vážená i lékaři.

O nemocnici > Tiskové zprávy > Hejtman ocenil pracovníky Rokycanské nemocnice